معرفی فریم ورک Ember.js

جزییات بازدید : 4649

تاریخ انتشار : 31 / شهریور / 1398

معرفی فریم ورک  Ember.js

معرفی فریم ورک Ember.js

امتیاز :      ( 4.4 / 5 - 108 نفر )

فریم ورک Ember یا Ember.js  یک چارچوب وب متن باز و جاوا اسکریپتی مبتنی بر مدل الگوی    MVC  و تحت لیسانس MIT است. این فریم‌ورک همیشه یکی از محبوب‌ترین فریم‌ورک‌ها بوده است و با cli خود، افزایش قابل توجهی در محبوبیت پیدا کرد. این فریم ورک توسط Yehuda Katz و Tom Dale توسعه یافته است.

این چارچوب به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا برنامه های کاربردی وب یکپارچه مقیاس پذیر ایجاد کنند. اگر چه اساسا این یک چارچوب برای وب است، اما ممکن است برای برنامه های دسکتاپ و موبایل نیز مورد استفاده قرار گیرد Apple Music مثال قابل توجهی از برنامه های دسکتاپی که توسط Ember ساخته شده اند، می باشد.

این فریم‌ورک‌ از طریق فراهم آوردن یک راهکار کامل که شامل مدیریت داده و application flow می‌شود، امکان ساخت اپلیکیشن جاوا اسکریپت سمت کاربر را را می‎‌دهد.

اگر طرح‌های بزرگی برای اپلیکیشن خود در سر دارید و می‌خواهید مطمئن شوید که SPA خود را از صفر آغاز کرده‌اید و به پایان رسانده‌اید، از Ember استفاده کنید.  حتی اگر برنامه شما کوچک‌ باقی بماند، Ember زمان بارگیری سریع‌تر و ثبات ذاتی بیشتری ارائه می‌دهد.

فریم‌ورک‌ها اساساً وجود دارند تا به توسعه‌دهندگان کمک ‌کنند با توجه به بهترین شیوه‌ها کار کنند و از کد نویسی دردسرساز دور شوند. Ember با ذهنیت «ایستادن بر روی شانه‌های غول» طراحی‌شده است و این ایده اصلی واقعاً در دستورالعمل‌های دقیق (حتی واضح) این چارچوب مشخص است.

 

ویژگی‌های  Ember.js

برخی ویژگی‌های مهم Ember.js به شرح زیر هستند:

  • Ember.js برای خلق ابزارهای کاربردی جاوا اسکریپت که نگهداشت پذیر و دارای قابلیت استفاده مجدد هستند، استفاده می‌شود.
  • فریم‌ورک‌ Ember.js در بطن مدل توسعه دارای HTML و CSS است.
  • این فریم‌ورک‌ شامل تولید نمونه می‌شود.
  • مسیرها از ویژگی‌های اصلی Ember.js هستند و برای مدیریت URL ها به کار گرفته می‌شوند.
  • Ember.js ابزار Ember Inspector را برای رفع مشکل ابزارهای کاربردی Ember در اختیار کاربر قرار می‌دهد.
  • این فریم‌ورک‌ جاوا از نمونه‌های پیش‌ساخته‌ای استفاده می‌کند که به به‌روزرسانی خودکار مدل درصورتی‌که محتوای ابزارها تغییر کند، کمک می‌کنند.
  • بر روی مقیاس‌پذیری تأکید می‌کند و مخصوص اپلیکیشن‌هایی است که قصد دارند در پروژه‌های بسیار بزرگ‌تری قرار گیرند.
  • Ember.js با استفاده از موتور نمونه‌های پیش‌ساخته HTMLBar که از مجموعه‌های اصلی موتور نمونه‌های پیش‌ساخته Handerlbars است، ساختار برنامه‌نویسی یکپارچه تازه‌ای را فراهم می‌سازد.
  •  Ember.js موتور رندرینگ Glimmer را برای افزایش سرعت رندرینگ فراهم می‌سازد.
  • این فریم‌ورک‌ قابلیت Command Line Interface را فراهم می‌آورد. قابلیت مذکور الگوهای Ember را با فرآیند توسعه یکپارچه می‌کند و به‌راحتی بر بهره‌وری توسعه‌دهنده متمرکز می‌شود.
  • Ember.js از قابلیت جفت‌سازی داده (Data Binding) برای ایجاد لینک بین دو مؤلفه پشتیبانی می‌کند و هرگاه یک قابلیت تغییر کند، قابلیت دیگر نیز با ارزش تازه روزآمد می‌شود.
  • داده‌ها نسبت به angular.js  بهتر می‌توانند مکانیزم observing را تغییر ‌دهند.
  • اولویتی بر اساس حلقه اجرا ایجاد می‌شود،‌ که تصمیم می‌گیرد کدام کار اول اجرا شود.
  • پروژه‌های Ember می‌توانند با استفاده از ember cli، scaffold شوند که همه در یک سولوشن برای scaffold، توسعه، اجرا، ساخت و تست برنامه‌های شما استفاده می‌شود. Ember cli به شما یک معماری از پیش تعریف شده می‌دهد. به همین دلیل برای کارکرد بهتر و همچنین آوردن افراد جدید در تیم ساده‌تر شده و زحمت ایجاد فایل‌های جدید و همچنین نوشتن خطوط اولیه کمتر شده است.

 

 

 

 

مقالات مرتبط

فناوری AJAX در طراحی وب سایت

معرفی فریم ورک لاراول (Laravel)

معرفی فریم ورک Zend

React js چیست؟

 

ثبت نظر برای این مقاله
امتیاز دهید :
سوال امنیتی : مجموع عدد به علاوه عدد برابر است با : (به عدد وارد نمایید .)